Ο αδελφός της Σάντσεζ «κάρφωσε» τον Μπέζος

Νέα τροπή στο σίριαλ με τα προσωπικά μηνύματα του ιδιοκτήτη της Amazon Τζεφ Μπέζος στην ερωμένη του Λόρεν Σάντσεζ (φωτό), τα οποία δημοσιεύτηκαν από τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα «National Enquirer»Σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, οι ερευνητές που είχε προσλάβει ο Μπέζος για να ανακαλύψουν πώς διέρρευσαν στον Τύπο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα μηνύματα του ζευγαριού αλλά και αρκετές προσωπικές φωτογραφίες του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη δόθηκαν στη «National Enquirer» από τον αδελφό της Λόρεν Σάντσεζ, Μάικλ.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο Μάικλ Σάντσεζ -ο οποίος είναι μάνατζερ της αδελφής του- είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ και φίλος των συνεργατών του Αμερικανού προέδρου Ρότζερ Στόουν και Κάρτερ Πέιτζ.

Η διαφωνία

Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές, ο Σάντσεζ προχώρησε στη διαρροή επειδή διαφωνεί με την κριτική που ασκεί ο Μπέζος στον Αμερικανό πρόεδρο μέσω της εφημερίδας του «Washington Post».

Τόσο ο Σάντσεζ όσο και η εταιρία American Media που εκδίδει τη «National Enquirer» δεν έχουν απαντήσει επίσημα στην ανακοίνωση της ομάδας ερευνητών του Μπέζος.

Ωστόσο, την περασμένη Κυριακή ένας εκ των δικηγόρων της εκδοτικής εταιρίας, μιλώντας στην εκπομπή του δικτύου ABC «This Week», ανέφερε ότι τα προσωπικά μηνύματα και οι πληροφορίες για την υπόθεση δόθηκαν στην εφημερίδα από μια «αξιόπιστη πηγή».

Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί ότι οι ερευνητές του Μπέζος δεν αποκάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο ο Μάικλ Σάντσεζ απέκτησε πρόσβαση στα προσωπικά μηνύματα της αδελφής του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα