«Εσβησε» στα 33 της η Νίκη Λειβαδάρη

Υπέστη έμφραγμα η νεαρή ηθοποιόςΤην τελευταία της πνοή από έμφραγμα του μυοκαρδίου άφησε σε ηλικία 33 ετών η ηθοποιός Νίκη Λειβαδάρη (φωτό) σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στα social media ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας. 

Απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής Σχολής ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου, η Νίκη Λειβαδάρη φέτος συμμετείχε στην παράσταση «Stamboul Train» του Γκράχαμ Γκριν στο Θεατρικό Βαγόνι της Αμαξοστοιχίας – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.

Είχε ακόμη πάρει μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως οι «Αληθινοί έρωτες». Κατά τη χθεσινή τελετή των θεατρικών βραβείων «Κάρολος Κουν» μάλιστα ο Λέανδρος Πολενάκης έκανε ειδική αναφορά στην ηθοποιό που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα