Απόκριες με 65 δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα

Μουσική, χορός και δραστηριότητεςΠερισσότερες από 65 δωρεάν εκδηλώσεις θα γεμίσουν με χρώματα και ήχους την Αθήνα στην Αποκριά. 

Από τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 11 Μαρτίου οι πλατείες και οι δρόμοι της πρωτεύουσας θα μεταμορφωθούν σε θεατρικούς χώρους, με τους χορευτές και τους θεατές να μπερδεύονται όλοι μαζί σε ένα πανδαιμόνιο κεφιού. Από την Πλάκα, την πλατεία Συντάγματος, το Μοναστηράκι, το Θησείο, την Κυψέλη, το Κουκάκι, τα Πετράλωνα, η πόλη θα γεμίσει με μουσικές και καρναβαλιστές.

Φέτος το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» θα φιλοξενήσει συναυλίες, στις οποίες η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Χορωδία Δήμου Αθηναίων θα μας μεταφέρουν στην παλιά Αθήνα (26/02), η Athens Big Band με την Arlyn Gonzalez θα παίξει σε ξέφρενους latin ρυθμούς (05/03), η Χορωδία Δήμου Αθηναίων μάς υπόσχεται μουσική για μια βραδιά Καρναβαλιού (06/03), ενώ η Ημέρα της Γυναίκας θα τιμηθεί μ’ ένα Tango balle maske party (08/03).

Στο Ζάππειο

Την Κυριακή 10 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί στο Ζάππειο μια μεγάλη γιορτή, όπου θα φιλοξενηθούν δρώμενα για τα παιδιά. Ακόμη, οι μικροί φίλοι θα πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικά προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν στα μουσεία και στις πινακοθήκες της πόλης.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου στον Λόφο του Φιλοπάππου, όπου μικροί και μεγάλοι θα γιορτάσουν τα Κούλουμα με τον Σπύρο Πολυκανδριώτη και το συγκρότημά του, που θα παίξουν παραδοσιακά, ρεμπέτικα και σμυρνέικα τραγούδια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα