«Pop. 1280»: Η νέα (αγγλόφωνη) ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Τη νέα ταινία του έχει ήδη στα σκαριά ο Ελληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος……ο οποίος μετά την εξαιρετική «Ευνοούμενη», που τιμήθηκε με ένα Οσκαρ, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τη διασκευή του μυθιστορήματος του Τζιμ Τόμσον «Pop. 1280».

Σύμφωνα με την έγκριτη κινηματογραφική ιστοσελίδα Deadline, που δημοσίευσε αποκλειστικά την είδηση, ο Λάνθιμος θα σκηνοθετήσει τη σινε-διασκευή, η υπόθεση της οποίας έχει ως κεντρικό ήρωα τον σερίφη μιας μικρής πόλης, βουτηγμένης στη διαφθορά, η οποία κορυφώνεται καθώς ο ήρωας διεκδικεί την επανεκλογή του στη θέση του σερίφη. Είναι χαρακτηριστικό ότι και αυτή η ταινία, μετά τον «Αστακό», τον «Θάνατο του Ιερού Ελαφιού» και την «Ευνοούμενη», θα είναι αγγλόφωνη.

Να θυμίσουμε πως το βιβλίο του Τόμσον έχει μεταφερθεί ξανά στον κινηματογράφο από τον Μπερτράν Ταβερνιέ το 1981 («Coup de Torchon»).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα