Παραίτηση Ρουμελιώτη από την Attica Bank

Με εντολή… ΕΦΚΑ, του βασικού μετόχου της Attica Bank με ποσοστό 46%, ζητήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Θεόδωρο Πανταλάκη και από τον πρόεδρο Παναγιώτη Ρουμελιώτη……να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που συγκαλείται σήμερα.

Ηδη χθες ο πρόεδρος της Attica Bank υπέβαλε την παραίτησή του και ο Θ. Πανταλάκης θα υποβάλει τη δική του σήμερα, στο διοικητικό συμβούλιο.

Το τελευταίο διάστημα, συγκεκριμένα από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν βγήκε στη δημοσιότητα επεισόδιο χειροδικίας του προέδρου Π. Ρουμελιώτη κατά του διευθύνοντος συμβούλου της Attica Bank Θεόδωρου Πανταλάκη, η εικόνα της διοίκησης της τράπεζας υπέστη σοβαρό πλήγμα.

Η Τράπεζα της Ελλάδος κάλεσε σε απολογία τον κ. Ρουμελιώτη και εκείνος απάντησε με εξώδικα, επιχειρώντας να προασπίσει τις θέσεις του και να αντικρούσει την κατηγορία ότι λειτουργούσε ως εκτελεστικός πρόεδρος στην τράπεζα. Στο πλαίσιο αυτό, η αντικατάσταση του κ. Ρουμελιώτη φέρεται ότι είχε αποφασιστεί από κοινού μεταξύ της εποπτεύουσας ΤτΕ και του υπουργείου Οικονομικών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα