Η Ηρώ Μπέζου κέρδισε την καρφίτσα της Μελίνας

Στην Ηρώ Μπέζου -υπήρξε υποψήφια και στο παρελθόν- απονεμήθηκε το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» στη 13η απονομή……που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Ιδρυμα «Μελίνα Μερκούρη», στην Πλάκα. Η καρφίτσα της αξέχαστης ηθοποιού πέρασε στα χέρια της κόρης του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη για την ερμηνεία της στην παράσταση «Το φιντανάκι», που ανέβηκε στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά.

«Ειλικρινά δεν το περίμενα. Δεν ήμουν προετοιμασμένη γι’ αυτό το βραβείο. Θα ήθελα να το μοιραστώ με δύο ανθρώπους που έχουμε συμπορευτεί μαζί όλα αυτά τα χρόνια, τον Χάρη Φραγκούλη (σ.σ.: με τον οποίο φημολογείται ότι είναι ζευγάρι, ενώ υπήρξαν και συμφοιτητές στο Εθνικό) και τον Γιάννη Παπαδόπουλο…» είπε η Ηρώ Μπέζου, παραλαμβάνοντας την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη από την περσινή νικήτρια Ιωάννα Κολλιοπούλου.

Το βραβείο συνοδεύεται από 3.000 ευρώ και η τιμώμενη ηθοποιός κρατά για έναν χρόνο την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη, την οποία παραδίδει στην ομότεχνή της που διακρίνεται την επόμενη χρονιά.

Υποψήφιες για το φετινό βραβείο ήταν επίσης η Ευαγγελία Καρακατσάνη για την ερμηνεία της στο έργο «Το τραμ με το όνομα Πόθος» που σκηνοθέτησε ο Μιχαήλ Μαρμαρινός, η Σίσσυ Τουμάση για την ερμηνεία της στο έργο «Η αγριόπαπια» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου και η Ελλη Τρίγγου για την ερμηνεία της στο έργο «Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας» σε σκηνοθεσία Θάνου Σαμαρά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα