Οπλο της Γερμανίας, ο παραδειγματισμός

Ντουφεκίσανε οικονομικά τους Ελληνες για να στανιάρει όλη η ΕυρώπηΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, αλλά και σε όλες τις χώρες που μπήκαν κάτω από τον ζυγό των Μνημονίων και της οικονομικής – πολιτικής επιτροπείας, όπως και αυτό που συμβαίνει με τον επιδοτούμενο ισλαμικό εποικισμό της Ευρώπης είναι μια εθνική πολιτική και συγκεκριμένα γερμανική πολιτική. Στο ζήτημα του εποικισμού, κυρίως με μουσουλμάνους, και της άλωσης των ευρωπαϊκών εθνών, ως μέσου δήθεν αντιμετώπισης της υπογεννητικότητας, το ακούσαμε κι αυτό από ημέτερους ανεγκέφαλους ή ύποπτους προδοσίας συναντώνται τα συμφέροντα της γερμανικής ελίτ με αυτά του Σόρος και του σκοτεινού δικτύου του.

Οπως λένε αλαζονικά μεταξύ τους τα μέλη της γερμανικής πολιτικής και οικονομικής ελίτ, «τα κεφάλαια και τα εμβάσματα δεν μπορούν να πάθουν κρυοπαγήματα στη Ρωσία». Το πιάσατε το νόημα, αδέρφια. Οι Φρίτσηδες το πήρανε το μάθημα. Με όπλο το χρήμα, μηδέν θνησιμότητα από σφαίρες και άλλα κακά πράγματα, μόνο από την καλοπέραση τίποτα τριγλυκερίδια και κανένα ζάχαρο, παίρνουν εκδίκηση και αλωνίζουν σε όλη την Ευρώπη. Γιατί, νομίζετε, οι λαϊκές τάξεις των Αγγλων ψήφισαν Brexit; Δεν είναι μόνο το Μεταναστευτικό και η αλλοίωση της βρετανικής ταυτότητας. Οι Αγγλοι, που είναι σκληρή ράτσα, δεν αντιμετώπισαν σε δυο Παγκοσμίους Πολέμους νικηφόρα τη γερμανική επιθετικότητα, μετρώντας εκατομμύρια νεκρούς, για να πάνε να γίνουν παραγιοί των Φρίτσηδων προσκυνώντας το ευρώ και την Pax Germanica της διεφθαρμένης Ευρωπαϊκής Ενωσης. Οτι η δική μας ψευτοελίτ, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης και άλλα καλόπαιδα, είναι αγράμματη και ετερόφωτη δεν σημαίνει πως είναι έτσι και οι άλλοι σε όλη την Ευρώπη. Να το ξαναπούμε: Η αληθινή πολιτική επιστήμη είναι η Ιστορία. Δεν μπορείς να κάνεις πολιτική χωρίς βαθιά γνώση της. Οι ψευτογκουρού της Αριστεράς, που διαβάζει ο Τσίπρας, και του νεοφιλελεύθερου κανιβαλισμού, που διαβάζει ο Μητσοτάκης, εκτός από αναγνώσματα για οσποδάρους της παγκοσμιοποίησης, είναι μια τρίχα εκ των δίδυμων αδένων του Ηροδότου, του Θουκυδίδη, του Αρριανού, του Παπαρρηγόπουλου, του Ράνσιμαν, του Κέρσοου, του Λίντελ Χαρτ και τόσων άλλων.

Οι δε Γερμανοί γουστάρουν πολύ μια μέθοδο που τη ζήσαμε ειδικά εμείς, οι Γιουγκοσλάβοι, οι Ρώσοι και άλλοι λαοί στο πετσί μας. Ντουφεκίζανε ολόκληρα χωριά για να φοβίσουν ολόκληρα Εθνη. Μην ξεχνάτε πως οι Γερμανοί είναι οι δάσκαλοι των Τούρκων στην «τέχνη» της Γενοκτονίας, απλώς οι Φρίτσηδες στη συνέχεια, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ανέβασαν σε υψηλότερα τεχνολογικά και οργανωτικά επίπεδα το έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας με θύματα κυρίως τους Εβραίους, αλλά και πλήθη άλλων λαών. Είναι η μέθοδος του παραδειγματισμού. Την εφάρμοσαν στα οικονομικά μας, μας βάλανε χέρια, πόδια σε ένα παπούτσι, τρομοκρατώντας κι απειλώντας ηγεσία και λαό ότι θα μας γονάτιζαν και εν μέσω άτακτης χρεοκοπίας, κοινωνικών ταραχών και σοβαρών προβλημάτων εφοδιασμού θα μας έριχναν με αλεξίπτωτα μακαρόνια, ρύζι, γάλα σκόνη και καμιά ασπιρίνη. Ξεσκίσανε εμάς, ώστε το μήνυμα να είναι σαφές στους υπολοίπους και να μην αμφισβητούν τη σκληρή πολιτική λιτότητας και του σκληρού, απολύτως ελεγχόμενου από τους Γερμανούς, ευρώ, που εξασφαλίζει την τευτονική τάξη και κυριαρχία στην Ε.Ε., της οποίας επίσης η χρυσοκάνθαρη γραφειοκρατία είναι απολύτως ελεγχόμενη από το Βερολίνο. Ντουφεκίσανε οικονομικά τους Ελληνες για να στανιάρει όλη η Ευρώπη. Αυτή η πολιτική του παραδειγματισμού εφαρμόζεται σήμερα και κατά της Ουγγαρίας και του ηγέτη της Βίκτορ Ορμπαν, όπου μάλιστα ως πρόθυμο τσανάκι πετάχτηκε, σαν ξέρετε τι, κι ο Μητσοτάκης.

Ο αληθινός λόγος δεν είναι φυσικά το «έλλειμμα δημοκρατίας» στην Ουγγαρία, αλλά το γεγονός πως ο Ορμπαν έκλεισε το πανεπιστήμιο του Σόρος, ξεδόντιασε με δρακόντειους νόμους το εγκληματικό δίκτυο των ΜΚΟ, έκοψε τον βήχα στους δουλέμπορους αλληλέγγυους και δεν επέτρεψε τον ισλαμικό εποικισμό της Ουγγαρίας, υπερασπιζόμενος τον εθνικό και χριστιανικό χαρακτήρα της χώρας του. Πήρε και θέσεις εναντίον της Ελλάδας, υποστηρίζοντας το σοβινιστικό VMRO των Σκοπίων, για αντίποινα, αφού ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. υποστήριξαν με κάθε τρόπο μέτρα και κυρώσεις εναντίον της χώρας του, διότι δεν υποκύπτει στον Σόρος, τον αντιμάχεται, ξηλώνει το εγκληματικό δίκτυό του, ενώ στην Ελλάδα η ψευτοελίτ μας είναι πρόθυμο ψωραλέο σκυλί των επιδιώξεων των Γερμανών, της αντιχριστιανικής και αντιευρωπαϊκής πολιτικής της Γερμανίας, της υποχείριας της Ε.Ε. και του Σόρος, που σέρνει τις ευρωπαϊκές ηγεσίες όπως ο γύφτος την αρκούδα από τη μύτη.

Ετσι, στις ερχόμενες ευρωεκλογές είναι επιτακτική ανάγκη να νικήσουν παντού οι δυνάμεις της Πατριωτικής Δεξιάς, όπου ανήκουν η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, η Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι, ο Συναγερμός για τη Γαλλία της Μαρίν Λεπέν και άλλες δυνάμεις που αντιτίθενται στην πολιτική της παγκοσμιοποίησης, της ισοπέδωσης των Ευρωπαϊκών Εθνών και της ολοκληρωτικής αφαίρεσης της ελευθερίας μας. Οι ύβρεις, οι συκοφαντίες, τα αντιδημοκρατικά μέτρα, ακόμη και η πολιτική βία και το έγκλημα θα χρησιμοποιηθούν από τη μετασοβιετική Ε.Ε. και τα υποχείρια των Γερμανών σε όλες τις χώρες. Ηδη ο Μακρόν, πίσω από ένα πέπλο πανευρωπαϊκής σιωπής, σκοτώνει, τυφλώνει και ακρωτηριάζει πολίτες που διαμαρτύρονται, ενώ στην Ελλάδα απέχουμε χιλιοστά από την ποινικοποίηση και της απλής έκφρασης γνώμης ή του δικαιώματος του συνέρχεσθαι και της πολιτικής διαμαρτυρίας, λόγω της επαίσχυντης και αξιόποινης υπογραφής και υπερψήφισης της ΝΟΦίτικης έμπνευσης Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο,τι όμως κι αν κάνουν, είμαστε αυτό που έρχεται και είναι αυτοί που φεύγουν. Οφείλουμε στα παιδιά μας να τερματίσουμε τη γερμανική επικυριαρχία, τον εποικισμό και τη δωσιλογική ασυδοσία μιας μπλε ή μιας κόκκινης κάστας που νέμεται ιδεοληπτικά την εξουσία και καθυβρίζει το ίδιο το Εθνος, βλάπτοντας τα συμφέροντά του.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα