Αποκάλυψαν τις… αταξίες του Μπέζος λόγω Κασόγκι!

Στοιχεία που έρχονται να συνδέσουν το σκάνδαλο της εξωσυζυγικής σχέσης του Τζεφ Μπέζος…….(φωτό), η οποία οδήγησε στη διάλυση του γάμου του, με τη δολοφονία Κασόγκι και προκαλούν σάλο φέρνει στο φως σύμβουλος ασφαλείας της Amazon.

Οπως αποκάλυψε ο επικεφαλής ασφαλείας της εταιρίας του Μπέζος, Γκάβιν ντε Μπέκερ, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είχε χακάρει το κινητό τηλέφωνο του δισεκατομμυριούχου, αποκτώντας πρόσβαση σε όλο το υλικό του (ακόμη και σε φωτογραφίες από τα γεννητικά του όργανα), και ήταν εκείνη που έδωσε στη δημοσιότητα το επίμαχο υλικό, προκαλώντας το σκάνδαλο!

O σύμβουλος ασφαλείας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Ριάντ έβαλε στο στόχαστρο την «Washington Post», ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Μπέζος, επειδή η εφημερίδα άρχισε να αποκαλύπτει πληροφορίες για τον θάνατο του αρθρογράφου της Τζαμάλ Κασόγκι και να αρθρογραφεί φανατικά κατά του σαουδαραβικού βασιλείου, μετά τη φρικιαστική δολοφονία του Κασόγκι στην Τουρκία τον περασμένο Οκτώβριο. «Το Ριάντ ήθελε μετά μανίας να πλήξει τον Μπέζος μετά τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η εφημερίδα άρχισε να τους κυνηγά ανελέητα λόγω της δολοφονίας Κασόγκι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντε Μπέκερ στην «Daily Beast».

Την ίδια ώρα, προβληματισμό προκαλεί νέα αποκάλυψη της «Washington Post» ότι κάποια από τα μέλη της ομάδας των Σαουδαράβων εκτελεστών του Κασόγκι είχαν λάβει εκπαίδευση για «ειδικές αποστολές» στις ΗΠΑ!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα