Φασιστοειδής επέλαση του δικαιωματισμού

Ο ολοκληρωτικός πόλεμος σε βάρος της φύσης του ανθρώπου και των πραγμάτων γίνεται πλέον με ιδιάζουσα θρασύτηταΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) την ξέρετε; Είναι από το 1998 το ανεξάρτητο συμβουλευτικό όργανο της Ελληνικής Πολιτείας σε θέματα προστασίας και προώθησης των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Αισθανθήκατε ποτέ να έγινε καμιά σημαντική αλλαγή στην εθνική και κοινωνική ζωή εξαιτίας της; Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Μέσου Ελληνα Ελλήνων χρειαζόμαστε, αλλά εν πάση περιπτώσει. Υποτίθεται πως ασχολείται με αυτό που λέει ο τίτλος της, έχει έδρα, νοίκι και μισθολόγιο, για κάποιους τουλάχιστον. Την πληρώνετε.

Πρόεδρός της ως προχθές ο Γεώργιος Σταυρόπουλος, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας, ο οποίος παραιτήθηκε για λόγους δικαιολογημένης ευθιξίας. Στην ΕΕΔΑ εκπροσωπούνται διάφοροι φορείς με μία ψήφο καθένας. Η κυβέρνηση, χωρίς καμία διαβούλευση, χωρίς να ενημερώσει τον πρόεδρο και εν γένει την ίδια την ΕΕΔΑ, έκανε ένα ωραίο «πραξικόπημα». Διόρισε στην επιτροπή πέντε ΛΟΑΤΚΙ, δηλαδή διάφορων ειδών ακτιβιστές ομοφυλοφίλους, και δύο Ρομά. Ολοι οι άλλοι λοιπόν θα έχουν από μία ψήφο, οι ΛΟΑΤΚΙ 5 και οι Ρομά 2. Τουτέστιν, όλοι είναι ίσοι, αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους. Ο κ. Σταυρόπουλος, με την ανακοίνωση της παραίτησής του, κατήγγειλε «καίριο πλήγμα» στην ανεξαρτησία της ΕΕΔΑ «κατά παράβαση κάθε αρχής ισότητας έναντι των λοιπών φορέων προστασίας των δικαιωμάτων που είναι ήδη μέλη της ΕΕΔΑ και διαθέτουν μόνο μία ψήφο στην Ολομέλειά της», ενώ στηλίτευσε και την άρνηση του πρωθυπουργού να επικοινωνήσει με την ΕΕΔΑ.

Ανέφερε επίσης το αυτονόητο, πως «τα δικαιώματα του ανθρώπου δεν ιεραρχούνται. Βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και προστατεύονται ισότιμα όταν προσβάλλονται». Αφού δε αναφέρθηκε σε συμβολή της επιτροπής για την καλυτέρευση της κατάστασης των ΛΟΑΤΚΙ και των Ρομά, όπως βάφτισε η «πολιτική ορθότητα» τους Γύφτους ή Τσιγγάνους ή Αθίγγανους του Παλαμά, του Παπαδιαμάντη και της διαχρονικής λαϊκής γλώσσας, επεσήμανε κάτι καίριο:
«Η υπερβολικά μεγάλη, όμως, ευνοϊκή μεταχείρισή τους σε βάρος όλων των άλλων υπερασπιστών των δικαιωμάτων του ανθρώπου προσβάλλει τους δεύτερους, αλλά και υποβαθμίζει το κύρος της ίδιας της Εθνικής Επιτροπής, αλλοιώνει άκριτα τη σύνθεσή της και θίγει την ανεξαρτησία της».

Τι συμβαίνει λοιπόν; Φασιστοειδής επέλαση του δικαιωματισμού. Τους Ρομά/Γύφτους/Τσιγγάνους, που είναι άλλο ζήτημα από τον ομοφυλόφιλο ακτιβισμό, σε τι τους βοήθησε το παιχνίδι με τα ονόματα και τα επιδόματα; Μεγάλο μέρος τους παραμένει σταθερά στο περιθώριο, αναφομοίωτοι 1.000 χρόνια, με μικρότερο προσδόκιμο ζωής, μαζική παραβίαση των δικαιωμάτων πολλών παιδιών τους από τους ίδιους τους γονείς τους, που δεν πάνε σχολείο, εκπαιδεύονται στην επαιτεία και στο έγκλημα, ενώ ματαίως χορηγούνται επιδόματα για το αντίθετο.

Η πολιτική του δικαιωματισμού έχει αποτύχει παταγωδώς, αναπαράγει τη φτώχεια και το περιθώριο, που δεν κρύβεται, ακόμη κι αν τους βαφτίσουν Αυτοκρατορική Φυλή από τη Νήσο των Μακάρων. Δημιουργούνται απλά όλο και πιο διευρυμένες σε μέγεθος και διασπορά παράλληλες κοινωνίες, κοινώς γκέτο.

Οσον αφορά τους ΛΟΑΤΚΙ, αυτή η στοχευμένη υπερεκπροσώπηση εντάσσεται στην επίθεση στην κανονικότητα που διεξάγουν ο αριστερίζων και νεοφιλελεύθερος δικαιωματισμός, μια παραλλαγή του φασισμού και όλων των παραφυάδων του ολοκληρωτισμού. Ο ολοκληρωτικός πόλεμος σε βάρος της φύσης του ανθρώπου και των πραγμάτων γίνεται πλέον με ιδιάζουσα θρασύτητα. Η παλαβή και άκρως αντιεπιστημονική θεωρία των… 62 φύλων (!) έχει τόση αξιοπιστία όση η σοσιαλιστική «βιολογία» του σαλταρισμένου Λισένκο, η θεωρία της επίπεδης και του ότι ο Ηλιος γυρίζει γύρω από τη Γη. Η επιθετική αυτή μπουρδολογία έχει περάσει στον δημόσιο λόγο αλλά και στην εκπαίδευση. Διαβάζεις π.χ. για «τρανς γυναίκα», ενώ απλά πρόκειται για παρενδυτικό άνδρα, λαϊκώς τραβεστί, δηλαδή κάποιον με δυσφορία φύλου, που του αρέσει να ντύνεται γυναίκα. Γούστο του και καπέλο του, αλλά δεν θα του φτιάξουμε θεσμούς και επιτροπές γι’ αυτό ούτε θα τον εξισώσουμε με αληθινή γυναίκα. Η βασική τους θεωρία λέει πως είσαι ό,τι νιώθεις και το φύλο είναι επιλογή. Αρα, άμα νιώθεις ελικόπτερο, να σε προσλάβουμε στην Αεροπορία Στρατού. Ο,τι ανήκει στην κρεβατοκάμαρα ανήκει στην κρεβατοκάμαρα, όπως και ό,τι ανήκει στον ψυχίατρο μένει εκεί. Δεν θα εξισώσουμε γούστα ή διαταραχές φύλου με άνδρα ή γυναίκα. Είναι δε απαράδεκτος ο ολοκληρωτισμός, ο φασισμός, με τον οποίο μια μικρή μειονότητα ιδεοληπτικών κάνει πειράματα με τις ψυχές των παιδιών με τις «εβδομάδες έμφυλων ταυτοτήτων» στα σχολεία. Η κατάσταση εκτραχύνεται. Είναι σαν να έχουν καταλάβει τα κέντρα των αποφάσεων οι οπαδοί των Καλικαντζάρων και της Κούφιας Γης. Φανατισμός, μίσος κατά κάθε κριτικής σε όλο αυτό το θλιβερό τσίρκο, που δεν λύνει ούτε μισό πρόβλημα των ανθρώπων αυτών.

Χρέος μας, η δυναμική αντίσταση στους αποστόλους του μαρασμού, στους εχθρούς του Ανθρώπου και της Ελευθερίας. Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία έχουν δώσει απαντήσεις σε αυτά τα προβλήματα και όσοι χρειάζονται επιστημονική βοήθεια δεν θα βρουν λύτρωση και γαλήνη με θεσμικά τερατουργήματα. Ακόμη κι αν γράψουμε αυτές τις παλαβομάρες στο Σύνταγμα και κηρυχθεί έγκλημα η ετεροφυλία, η πάνσοφη φύση θα εξακολουθήσει στο διηνεκές να γεννά άνδρες και γυναίκες και όλα τα άλλα θα είναι παρεκκλίσεις του κανόνα που δεν μπορούν να επιβληθούν στην πλειονότητα με επικοινωνιακούς και θεσμικούς τσαμπουκάδες, με «γονέας 1» και «γονέας 2» ή το «δικαίωμα» του φιλολόγου Μπάμπη να μπαίνει στην τάξη με ταγέρ και γόβες. Και η πλειονότητα των ομοφυλοφίλων δεν συμμετέχει σε αυτά, θέλει καθένας, καθεμιά τους να ξεχωρίζει για την εντιμότητα, την εργατικότητα, το ταλέντο, την επιστημοσύνη και όχι για τα σεξουαλικά του/της γούστα. Κάποιοι λίγοι το έχουν κάνει επάγγελμα και βγάζουν γλώσσα σε όλη την κοινωνία ερήμην των υποτιθέμενων ενδιαφερομένων.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, όταν θα έχει και θεσμικό λόγο στη Βουλή και στην Ευρωβουλή, θα πολεμήσει κατά της ολοκληρωτικής επίθεσης στο πρόσωπο του Ανθρώπου και στη φύση των πραγμάτων, θα καταργήσει όλο το νομοθετικό πλέγμα του δικαιωματισμού, θα απαγορεύσει τη μισαλλόδοξη και αντιεπιστημονική προπαγάνδα στα παιδιά και, αντί για την «εβδομάδα έμφυλων ταυτοτήτων», θα καθιερώσει ολόχρονη εκπαίδευση στις αξίες της Ελληνικής Οικογένειας.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα