Προκαλούν οι άθεοι με «Φανερό Δείπνο»

Με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο συνεχίζουν οι -ευτυχώς λίγοι- άθεοι να προκαλούν με τα καμώματά τους……καθώς ακόμα μία χρονιά επιλέγουν να μη σεβαστούν τα ήθη, τις παραδόσεις και, κυρίως, την πίστη όλων των υπολοίπων, στήνοντας γλέντι την πιο πένθιμη ημέρα της Ορθοδοξίας. Με μήνυμά τους στο facebook τα μέλη της Ενωσης Αθέων γνωστοποιούν τη διοργάνωση του «Φανερού Δείπνου» και απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε κρεατοφάγους, χορτοφάγους αλλά και όσους βρίσκονται «ενδιάμεσα».

«Είναι καιρός ανοιξιάτικων διακοπών και σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική. Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι οι ενδιάμεσα είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε» αναφέρουν χαρακτηριστικά. Σημειώνεται πως το… ραντεβού έχει δοθεί στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα