Εβγαζαν selfies στη λίμνη του θανάτου

Παραιτήθηκε ο Κύπριος υπουργός Δημ. Τάξης για τον serial killer! Φρίττουν οι ιατροδικαστέςΤην παραίτηση του Κύπριου υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου προκάλεσε η δράση του 35χρονου serial killer που ομολόγησε πως δολοφόνησε έξι γυναίκες και πέταξε το άψυχο κορμί μιας 6χρονης (κόρη ενός εκ των θυμάτων) στο φράγμα Ξυλιάτου. 

Σε δηλώσεις του ο κ. Νικολάου ξεκαθάρισε πως προχώρησε σε αυτή την κίνηση για λόγους πολιτικής ευθιξίας και χαρακτήρισε άδικη την προσπάθεια απόδοσης ευθυνών στην κυβέρνηση και τον υπουργό, καθώς, όπως είπε, δεν αναμειγνύεται στον χειρισμό υποθέσεων από την Αστυνομία. 

Ο παραιτηθείς υπουργός ανέφερε ακόμη πως θα αποταθεί στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας για να διορίσει ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές. 


Βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη. Στην ένθετη φωτό, ο Ιωνάς Νικολάου

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης τόνισε ότι αποστερείται των υπηρεσιών ενός εκ των στενότερων συνεργατών του, ο οποίος διακρίνεται για το πολιτικό του ήθος. «Θέλω να διαβεβαιώσω για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για πλήρη διαλεύκανση των στυγερών δολοφονιών, αλλά και πλήρη διερεύνηση των πράξεων ή παραλείψεων σχετικά με τις καταγγελίες για ελλείποντα πρόσωπα» κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης. 

Στο μεταξύ, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη κοντά στο μεταλλείο του Μιτσερού, αλλά και στη λίμνη Μεμί, στο φράγμα Ξυλιάτου, για τον εντοπισμό και την ανάσυρση τριών από τα εφτά θύματα του 35χρονου ιλάρχου της Εθνικής Φρουράς. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 35χρονος λοχαγός φέρεται ότι τοποθετούσε τσιμεντομπλόκ στις βαλίτσες, όπου στρίμωχνε τα άψυχα κορμιά των θυμάτων του. Την ίδια ώρα, το πόρισμα των ιατροδικαστών προκαλεί φρίκη, καθώς αποκαλύπτει ότι ο καθ’ ομολογίαν serial killer σκότωσε τουλάχιστον δύο από τα άτυχα θύματά του με κεφαλοκλείδωμα!

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», τα ευρήματα των ιατροδικαστών οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 35χρονος δεν χρησιμοποίησε τις παλάμες και τα δάχτυλά του για να στραγγαλίσει τις άτυχες γυναίκες, αλλά τις σκότωσε σφίγγοντάς τους τον λαιμό με το εσωτερικό μέρος του αγκώνα του! 

Το στοιχείο αυτό ενισχύει το σενάριο του αιφνιδιασμού, ότι δηλαδή ο αδίστακτος στρατιωτικός όρμησε στα ανυποψίαστα θύματά του ενώ είχαν γυρισμένα τις πλάτες τους και, αφού τα ακινητοποίησε, τα έπνιξε.

—-

Μακάβριες selfies…

Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από τη φρικιαστική υπόθεση του serial killer, μια οικογένεια με μικρά παιδιά επέλεξε να τραβήξει… αναμνηστικές φωτογραφίες στον τόπο του εγκλήματος. Δίπλα τους περνούν οι αστυνομικοί και οι ερευνητές σαν να μη συμβαίνει τίποτα… 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα