Πανηγυρικό κλείσιμο σεζόν με εκπλήξεις από τον ΟΠΑΠ

Η «τυχερή» κάμερα του ΟΠΑΠ ζουμάρει και μοιράζει μοναδικά δώρα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού Σε μια μεγάλη γιορτή για τους φιλάθλους, με πολλές εκπλήξεις και δώρα, μετέτρεψε ο ΟΠΑΠ τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, στην τελευταία αγωνιστική της Super League. Ο ΟΠΑΠ, Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διέθεσε τα πρώτα δύο διπλά διαρκείας για την επόμενη σεζόν σε δύο τυχερούς φιλάθλους, ενώ άλλοι τρεις φίλαθλοι κέρδισαν  συλλεκτικές εμφανίσεις της ομάδας, που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη. Η επιλογή των νικητών έγινε μέσω μιας κάμερας, η οποία στήθηκε στο κέντρο του γηπέδου, στη διάρκεια του ημιχρόνου και άρχισε να περιστρέφεται και να ζουμάρει στις κερκίδες, αναζητώντας τα τυχερά πρόσωπα.

Δείτε το βίντεο:

Οι εκπλήξεις του ΟΠΑΠ δεν περιορίστηκαν στην «τυχερή» κάμερα. Ένας μικρός φίλαθλος της «ΚερKidα ΟΠΑΠ», που είχε τα γενέθλιά του, απόλαυσε ένα πάρτι–έκπληξη σε VIP σουίτα, παρέα με φίλους και την οικογένειά του.

Επιπλέον, οκτώ τυχεροί που συμμετείχαν σε διαγωνισμό του ΟΠΑΠ, έζησαν μια μοναδική εμπειρία στο γήπεδο μαζί με τους αγαπημένους τους αθλητές. Επισκέφθηκαν τους παίκτες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα αποδυτήρια, πέρασαν μέσα από τη φυσούνα και πάτησαν το χορτάρι, φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, ενώ απόλαυσαν τον αγώνα από VIP θέσεις, λαμβάνοντας αναμνηστικά δώρα.

Τα γενέθλια στη σουίτα του μικρού φιλάθλου της «Κερkidα ΟΠΑΠ»: 

Οι νικητές του διαγωνισμού του ΟΠΑΠ: 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα