Αντλίες Νερού – Επιφάνειας – Πετρελαίου: Ποια είναι η σωστή επιλογή

Οι αντλίες νερού καλύπτουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες που αφορούν κυρίως τον κήπο και εν γένει το σπίτι. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Brentashop θα βρείτε αντλίες νερού επιφανείας, φυγοκεντρικές αντλίες, αντλίες ακάθαρτων λυμάτων και αντλίες πετρελαίου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αντλιών

Οι διαφορές μεταξύ των αντλιών έγκεινται τόσο στην χρήση τους όσο και στα χαρακτηριστικά τους. Ιδιαίτερα, θα λέγαμε, ανταποκρίνονται διαφορετικά στην ισχύ και στην απόδοση, δύο χαρακτηριστικά που μπορούν να επηρεάσουν την ποσότητα νερού που μεταφέρουν, άρα και την επιτυχή ή όχι κάλυψη των αναγκών σας. Επίσης το μέγεθος του στομίου της κάθε αντλίας επηρεάζει πολύ τα επίπεδα παροχής, πάντα σε συνδυασμό με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Τέλος πολύ σημαντική διαφορά στις αντλίες έχει το brand. Για παράδειγμα η Karcher είναι μία εταιρεία με τεράστια πλεονεκτήματα που μπορούν να αποτελέσουν κριτήριο για αγορά μιας αντλίας.

Πότε χρειάζεται η κάθε μια

Μία από τις συχνότερες χρήσεις της αντλίας είναι η άντληση ακάθαρτων λυμάτων ή καθαρού νερού από πισίνες και λίμνες. Οι μεγάλοι ρύποι φιλτράρονται ώστε να μην φθείρουν το στόμιο, ενώ οι πιο μικροί περνάνε χωρίς να προκαλούν πρόβλημα. Μία από τις αντλίες νερού με πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής είναι η SP 3 Dirt *EU της Karcher.

Από την άλλη οι αντλίες για πότισμα κήπου είναι πολύ βολικές και αξιόπιστες, όταν οι εκτάσεις είναι μεγάλες και δεν μπορείτε χειροκίνητα να ποτίσετε. Η BP5 Home & Garden διαθέτει αυτόματη λειτουργία έναρξης/παύσης και είναι εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτική.

Σε περίπτωση πλημμύρας στο σπίτι ή στο υπόγειο, μπορείτε να σωθείτε από πολλή δουλειά με μία αντλία που μπορεί να απορροφά μεγάλες ποσότητες νερού και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα. Έρχεται στον χώρο σας όλο το κουτί για άμεση απορρόφηση ακάθαρτων λυμάτων. Περισσότερα για την αντλία από εδώ.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Brentashop για να βρείτε αντλίες για οικιακή και επαγγελματική χρήση στις πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς, με άμεση αποστολή στην πόρτα σας. Ώρες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης: 08:00-16:00.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα