Και κρησφύγετο των γκιουλενιστών στην Αθήνα ανακάλυψε εφημερίδα

Κι ενώ οι αναφορές στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος και στους εγκεφάλους αυτής βρίσκονται στην ημερήσια ατζέντα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν……η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Sabah» δυναμιτίζει περαιτέρω το κλίμα ανάμεσα στην Αγκυρα και την Αθήνα με το χθεσινό πρωτοσέλιδό της, το οποίο υποστηρίζει ότι στην Αθήνα βρίσκεται ένα από τα κρησφύγετα των γκιουλενιστών.

Η τουρκική εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες του Γιαλτσίν Εσμέκ, ηγετικού στελέχους του κινήματος του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, από την Αθήνα, καθώς επίσης τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του, τη διεύθυνση όπου φέρεται ότι κατοικεί (στην οδό Πραξιτέλους 4, στην Αγία Παρασκευή), ακόμα και το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι του «ύποπτου» για τους Τούρκους διαμερίσματος.

Το πρωτοσέλιδο της «Sabah» έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τη νέα αναφορά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους «πραξικοπηματίες», όπως συνηθίζει να αποκαλεί και τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα. Πρόκειται για τους στρατιωτικούς που διέφυγαν από την Τουρκία με ελικόπτερο και έφτασαν στην Ελλάδα τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου 2016. Ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε σχετικά με τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στη χώρα μας πως «δεν μπορούν να μας κάνουν μαθήματα όσοι δέχονται πραξικοπηματίες».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα