ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ

Παραπάνω εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίαςΑπό τον
δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Πολλοί φίλοι μου πατριώτες, εθνικιστές, δεξιοί, συντηρητικοί με ρωτούν τι να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές. Με τιμάει που με ρωτούν, γιατί μου δείχνουν έτσι ότι εμπιστεύονται τη γνώμη μου.

Ομως από τη στιγμή που δεν συμμετέχω ενεργά σε αυτές τις εκλογικές διαδικασίες, δεν είμαι άνθρωπος που θα προτείνω σε κάποιον τι να ψηφίσει. Καθένας μας έχει τη δική του θεώρηση για τα εθνικά, τα κοινωνικά και τα οικονομικά θέματα και βάσει αυτής πρέπει να ψηφίσει, κατανοώντας βεβαίως ποιο ερώτημα τίθεται στις εκλογές που συμμετέχει ως ψηφοφόρος.

Συγκεκριμένα, σε αυτές τις ευρωεκλογές, εκτός από το προφανές ερώτημα «Ποιους Ελληνες θα στείλουμε να μας εκπροσωπήσουν στα όργανα της Ε.Ε.;», τίθεται και άλλο ένα υποκρυπτόμενο, που είναι όμως και κομβικό για το μέλλον της Ε.Ε.: «Επιθυμείτε παραπάνω εκχώρηση εθνικής ελληνικής κυριαρχίας προς την Ε.Ε. και ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης, με στόχο την επίτευξη ομοσπονδιακής ταυτότητας σε βάρος της εθνικής μας ταυτότητας;»

Σε αυτό το ερώτημα απαντούν «ναι» όλα τα ευρωσυστημικά κόμματα της ελληνικής Βουλής: Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ.ΑΛ., Ποτάμι, Ενωση Κεντρώων. Κυρίως τα τρία πρώτα κόμματα -Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ.ΑΛ. (ΠΑΣΟΚ)- έχουν εργαστεί σκληρά τα τελευταία χρόνια ώστε να υλοποιήσουν κάθε μνημονιακή επιταγή της Ε.Ε., χωρίς να προστατεύσουν το εθνικό συμφέρον μας, με πρόσφατο παράδειγμα την εκποίηση όλου του δημόσιου πλούτου μας στο Yπερταμείο Aποκρατικοποιήσεων για 99 έτη.

Αυτό που θα πράξω προσωπικά είναι να μην ψηφίσω κανένα κόμμα ή υποψήφιο που έχει γονατίσει στις συστημικές επιταγές της Ε.Ε., έχει παλέψει για την εκρίζωση της ελληνικής εθνικής ταυτότητάς μας, αντικαθιστώντας τον ιθαγενή πληθυσμό με λαθραίους μετανάστες από την Αφρική και την Ασία, που έχει χαρίσει τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς με την κατάπτυστη Συνθήκη των Πρεσπών ή έχει εκφράσει την ίδια ακριβώς θέση για «ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes», όπως ακριβώς δηλαδή ορίζει η ενδοτική συνθήκη, που δεν έχει δηλώσει ηχηρή παρουσία στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας, που δεν έχει σταθεί ενεργά δίπλα στη σωρό και τη γιγάντια ελληνική σημαία του εθνομάρτυρα Κατσίφα, που έχει σιγοντάρει το καθεστώς ορθοπολιτικής σκλαβιάς το οποίο προωθεί ο Τζορτζ Σόρος με ανελεύθερα νομοσχέδια φίμωσης της σκέψης μας ή με ΜΚΟ που στοχεύουν στην ισλαμοποίηση της χώρας μας, και τέλος όσους είναι κατά του «ακροδεξιού λαϊκισμού» -όπως παραπλανητικά τον ονομάζουν- και επιθυμούν «Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης».

Στις 26 Μαΐου αλλάζουμε την Ε.Ε., την προάγουμε σε Ευρώπη των Εθνών, με την πατριωτική ψήφο μας.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)XX

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα