Η αγωνία του κατά φαντασία διωκόμενου κ. Αγγελή!

Επαναλαμβάνει θεωρίες συνωμοσίας, στις οποίες αρέσκεται, και από… άγχος ομολογεί κατάχρηση εξουσίας του ιδίουΠαρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Αγγελή να αυτοπαρουσιαστεί ως διωκόμενος και συκοφαντηθείς. Αφού περιέφερε τα «τεκμήριά» του (μεταξύ αυτών και μια αναφορά που έχει ήδη τεθεί στο αρχείο) σε μέσα που πιθανόν θα ήταν πρόθυμα να τα προβάλουν, βρήκε εύφορο έδαφος σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Εκεί, μεταξύ άλλων, επανέλαβε τις θεωρίες συνωμοσίας τις οποίες αρέσκεται να ανακαλύπτει. Αλλωστε αυτή η τάση του επιβεβαιώνεται και από το παρελθόν, όταν στράφηκε κατά καιρούς, μεταξύ άλλων, εναντίον της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ε. Γκουτζαμάνη και συναδέλφων του, όπως η Ε. Ράικου, ο Ι. Ντογιάκος και πολλοί άλλοι. Πάντα γιατί είχε αυξημένο το αίσθημα της καταδίωξης.

Στις δήθεν αποκαλύψεις του επαναλαμβάνεται η αναφορά του σε δημοσίευμα της εφημερίδας μας, αρνούμενος την ύπαρξη αποδεικτικού υλικού με ανάλογη μορφή (στικάκι). Υλικό στο οποίο ουδέποτε αναφέρθηκε η «δημοκρατία» ότι υπήρξε. Οπως και στο παρελθόν έχουμε επαναλάβει, για την επίμαχη συνάντηση με Αμερικανούς αξιωματούχους αρμόδιων υπηρεσιών η εφημερίδα μας δεν αναφέρθηκε σε αντίστοιχο περιστατικό.

Oι Αμερικάνοι

Αναφερθήκαμε σε πρόθεση που εκφράστηκε από τους Αμερικανούς να δοθούν στοιχεία που θα βοηθούσαν στην περαιτέρω εξέλιξη της έρευνας και ειδικότερα σε επιβαρυντικό υλικό για έναν εκ των πολιτικών πρωταγωνιστών. Επίσης, ο κ. Αγγελής κατηγορεί τους υπόλοιπους Ελληνες συμμετέχοντες στη συνάντηση ως υπευθύνους των διαρροών προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Δεν αναρωτιέται όμως πώς το περιεχόμενο όσων διημείφθησαν ήταν ήδη γνωστό σε πολιτικά γραφεία και της αντιπολιτεύσεως. Εκτός αν υπονοεί ότι και για τις συγκεκριμένες διαρροές ευθύνη είχαν η κυρία Τουλουπακη ή/και ο κ. Ντζούρας και ο κ. Μανώλης.

Ακόμα ένα ζήτημα που προκύπτει από τον ίδιο τον κ. Αγγελή, μάλλον από λάθος που οφείλεται στο άγχος του να τοποθετηθεί για την επόμενη μέρα, είναι η ομολογία που κάνει για κατάχρηση εξουσίας του ιδίου. Αν μελετήσει κανείς με προσοχή τις αναφερόμενες από τον ίδιο πράξεις και εντολές του, θα διαπιστώσει ότι ο μόνος που καταχράται εμφανώς την εξουσία του είναι ο ίδιος.

Σίγουρα το timing της σχετικής διαρροής (λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές και τη διαφαινόμενη κυβερνητική αλλαγή) εξηγεί σαφώς τη σπουδή του «κυνηγημένου» αντιεισαγγελέα. Αυτό που αναμένουμε πλέον είναι η επόμενη κίνηση που θα πρέπει λογικά να προέλθει από την πλευρά της απερχόμενης εισαγγελέως Α.Π. Ξένης Δημητρίου. Φαίνεται πάντως ότι το σίριαλ Novartis έχει ακόμα πολλές ανεξερεύνητες πτυχές. Αραγε, θα τις μάθουμε ποτέ ή θα θαφτούν κάτω από το βάρος των χιλιάδων σελίδων προανακριτικού υλικού;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα