«Σταυροφορία» Γκλέτσου εναντίον του… Κυριάκου

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου, όταν το βράδυ της Κυριακής πήγε να συγχαρεί τον αντίπαλό του κ. Σπανό……για τη νίκη του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και απηύθυνε έκκληση στους πρώην πρωθυπουργούς της χώρας να μην αφήσουν τον K. Μητσοτάκη να πάει τη χώρα στα βράχια!

Η δήλωση του κ. Γκλέτσου, η οποία προκάλεσε εντύπωση, έχει ως εξής: «Εμείς βάζουμε πλάτη, θα λέμε “ναι σε όλα” a priori, σε όλα τα έργα, χωρίς να ζητάμε τίποτα. Δεν θέλουμε ούτε καρέκλα ούτε τίποτα» δήλωσε ο κ. Γκλέτσος σε τηλεοπτικό σταθμό και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά τα μεγαλύτερα και σπουδαία, θέλω να παρακαλέσω όλους τους πολιτικούς ταγούς που πέρασαν. Ετσι κι αλλιώς, δεν γινόταν αλλιώς – πληρώσαμε την απειρία Τσίπρα πάρα πολύ ακριβά. Αυτή τη στιγμή, παρακαλώ τους πρώην πρωθυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τον κύριο Κώστα Καραμανλή, τον κύριο Σαμαρά, όλους τους πρώην πρωθυπουργούς: Η επιλογή Μητσοτάκη είναι ξανά ”η Ελλάδα στα βράχια”. Κάνω έκκληση στον κύριο Σημίτη, στην κυρία Γεννηματά, στον κύριο Βενιζέλο, στον -έμπειρο πια, αλλά σωστά τιμωρημένο- κύριο Τσίπρα, στον κύριο Κουτσούμπα να δώσουν επιλογές στον λαό. Δεν είναι επιλογή ο κύριος Μητσοτάκης – είναι η Ελλάδα στα βράχια. Προς Θεού, προσέξτε! Δεν θα έχουμε πατρίδα. Δεν θα έχουμε χώρα. Κάντε κάτι! Δώστε επιλογή στον λαό».

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών συγκέντρωσε το 47,7%. Περιφερειάρχης εξελέγη ο Φάνης Σπανός, συγκεντρώνοντας ποσοστό 52,3%.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα