Ονειρα Μπαρουφάκη για ρόλο «μπαλαντέρ»

Ο… Μπαρουφάκης συνεχίζει τη «δημιουργική ασάφεια» και δηλώνει όχι μόνο πως θα είναι πολιτικά παρών, αλλά και «παντός καιρού» Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του ΜεΡΑ25, αφού εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα μπει στην ελληνική Βουλή, γιατί τα μηνύματα που λαμβάνει είναι αισιόδοξα, δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί και με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα, στο ερώτημα πώς θα συνεργαστεί με τη Ν.Δ., η ηγεσία της οποίας, όπως είπε, κάνει επιλογές που θα έρθουν σε σύγκρουση με πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων της και «θα λειτουργήσει θετικά υπέρ κάποιων κερδοσκόπων και καιροσκόπων, αντίθετα με τη λαϊκή Δεξιά», μόνο ο Γιάνης Βαρουφάκης (φωτό) μπορεί να απαντήσει. Πώς επίσης θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του οποίου έχει στοχοποιήσει αρκετές φορές και ενώ εκτιμά πως η διαφορά των 10 μονάδων είναι μη αναστρέψιμη, είναι επίσης ένα ερώτημα στο οποίο μόνο η «δημιουργική ασάφεια» του κ. Βαρουφάκη μπορεί να απαντήσει. Ο ίδιος σε νέα συνέντευξη είπε, μάλιστα, ότι οι αλλαγές στο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ απογοήτευσαν τους πολίτες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα