Καταγγελίες από τον Κουμουτσάκο για βολέματα στο ΥΠΕΞ

Για προεκλογικές ρυθμίσεις-τακτοποιήσεις στο υπουργείο Εξωτερικών, και συγκεκριμένα στην εσωτερική λειτουργία του……όπως και στη διπλωματική υπηρεσία, κατήγγειλε την κυβέρνηση ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος (φωτό).

Το «ευαίσθητο» υπουργείο Εξωτερικών φαίνεται ότι δεν εξαιρέθηκε από τα ρουσφέτια που κάνει τελευταίως η κυβέρνηση και, όπως κατήγγειλε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, «κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, και λίγο πριν αποχωρήσει, φέρνει ρυθμίσεις-τακτοποιήσεις, που αφορούν ακόμη και την εσωτερική λειτουργία του υπουργείου Εξωτερικών και της διπλωματικής υπηρεσίας». Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. τόνισε πως οι μεθοδεύσεις αυτές είναι απαράδεκτες και «θα επανεξεταστούν στο σύνολό τους».

Στον κ. Κουμουτσάκο απάντησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, λέγοντας ότι η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών έχει επιδείξει μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα όσον αφορά τα ευαίσθητα θέματα που διαχειρίζεται το υπουργείο. Κάλεσε μάλιστα τον κ. Κουμουτσάκο να είναι «πιο προσεκτικός στις διατυπώσεις του, δεδομένης μάλιστα της γνωστής και διαδεδομένης, κατά το παρελθόν, πρακτικής κομματικών επεμβάσεων της Ν.Δ. στα εσωτερικά του ΥΠΕΞ».

Ρουσφετολογικές ρυθμίσεις είχε καταγγείλει προ ημερών και ο Βασίλης Κικίλιας στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα