Μεγάλος διαγωνισμός αστυνομικού διηγήματος της «δημοκρατίας»

Την Δευτέρα ξεκινά η δημοσίευση των αστυνομικών διηγημάτων των αναγνωστών στην «δημοκρατία»! Μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής γίνονται δεκτές οι συμμετοχές.

Η εφημερίδα μας επίσης θεωρεί ότι κάθε ΜΜΕ που σέβεται τον εαυτό του, το κοινό και την αποστολή του πρέπει να προκαλεί πνευματικά γεγονότα και να ενθαρρύνει τη δημιουργία. 

Στείλτε μας τα αστυνομικά διηγήματά* σας στο email [email protected] ή ταχυδρομικά -με την επισήμανση «ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ»- δείτε τα καλύτερα απ’ αυτά να δημοσιεύονται στην «δημοκρατία» και κερδίστε πλούσια δώρα!

*ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Κάθε διήγημα πρέπει να έχει έκταση 600 έως 800 λέξεις και το περιεχόμενό του ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του είδους «αστυνομική λογοτεχνία». Μαζί με το κείμενο πρέπει να υπάρχει σε ξεχωριστό αρχείο (word) το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση και το τηλέφωνο του συμμετέχοντα. Τα στοιχεία επικοινωνίας των συγγραφέων δεν θα γνωστοποιούνται στην κριτική επιτροπή.

2. Η γλώσσα συμμετοχής είναι η ελληνική. Κείμενα σε άλλες γλώσσες ή greeklish δεν γίνονται δεκτά.

3. Κάθε δημιουργός μπορεί να συμμετέχει με όσα διηγήματα επιθυμεί. Ωστόσο, στην τελική δεκάδα των κριθέντων ως καλύτερα θα υπάρχει μόνο ένα έργο από κάθε συγγραφέα.

4. Ο αποστολέας με τη συμμετοχή του εγγυάται και βεβαιώνει ότι τα πνευματικά και ηθικά δικαιώματα του διηγήματος ή των διηγημάτων του ανήκουν, είναι αδημοσίευτο/α και εκχωρεί το δικαίωμα αναπαραγωγής από την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «δημοκρατία» και από τα λοιπά ΜΜΕ της εταιρείας ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΜΕ Α.Ε.

5. Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «δημοκρατία» και από τα λοιπά ΜΜΕ της εταιρείας ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΜΕ Α.Ε. δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό. Τυχόν συμμετοχές τους μπορούν να γίνουν δεκτές μόνος ως εξωδιαγωνιστικές.

* Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τις 14 Ιουλίου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα