«Γλυκιά ζωή» για Κυριάκο και Αλέξη!

Παρότι ο Δεκαπενταύγουστος αποτελεί πια παρελθόν, Μητσοτάκης και Τσίπρας συνεχίζουν τις διακοπές τους!Συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη… γλυκιά ζωή και τις διακοπές τους οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί, που μοιάζουν περισσότερο… κουρασμένοι από τους υπόλοιπους Ελληνες!

Πέρασε ο Δεκαπενταύγουστος και παραμένουν «αραχτοί» στις ξαπλώστρες, λες και όλα είναι στον… αυτόματο πιλότο! Εν ολίγοις… πέρα βρέχει, κυρίως για Μητσοτάκη και Τσίπρα. Οι δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις (ευρωεκλογές και εθνικές κάλπες) μόνο ως βολική δικαιολογία μπορούν να αναφερθούν! Τι να πουν δηλαδή χιλιάδες σκληρά εργαζόμενοι, που δεν πήγαν καν διακοπές;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν και αρχικά είχε προαναγγείλει ότι η Βουλή θα λειτουργήσει όλο το καλοκαίρι (και διαφήμιζαν τη δήλωσή του με καταιγιστικό τρόπο διάφορα «φιλικά» ΜΜΕ), τελικά έκανε κανονικότατα τις διακοπές του, έστω ολιγοήμερες, παρότι ανέλαβε πριν από λίγες εβδομάδες.

Μετά την Κρήτη, που επισκέφθηκε από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, τη διήμερη μεσοβδόμαδη παρουσία του στην Αθήνα λόγω της πυρκαγιάς στην Εύβοια και την επίσκεψή του στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά, για να ολοκληρώσει τις διακοπές του και να μη χάσει ούτε μία ημέρα!

Μάλιστα, δεν επέστρεψε ούτε χθες, όπως θα ήταν αναμενόμενο, και πιθανότατα θα γυρίσει στην Αθήνα σήμερα.

Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε σε περιοχή των Σφακίων, όπου απόλαυσε το μπάνιο του με συντροφιά τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Με ένα σακίδιο στον ώμο, καπέλο, αθλητικά παπούτσια και αξύριστος, ο πρωθυπουργός φάνηκε να απολαμβάνει τις στιγμές ξεγνοιασιάς, ενώ στη συνέχεια γευμάτισε σε ταβερνάκι στην παραλία.

Ο κ. Μητσοτάκης, πάντως, πρέπει να οργανώσει τις άμεσες επόμενες κινήσεις του, με πρώτη το ταξίδι του στο Παρίσι την προσεχή Πέμπτη και το τετ α τετ που θα έχει με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να… αγνοείται, καθώς, πέραν των διαρροών ότι βρίσκεται στη Βαρκελόνη για διακοπές, επικρατεί σιγή ιχθύος. Επίσης, οι λογαριασμοί του στα social media εξακολουθούν να είναι… ερμητικά κλειστοί.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε στην Ιβηρική Χερσόνησο μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά. Μάλιστα, αναμενόταν να επισκεφτούν και το περίφημο γήπεδο της Μπαρτσελόνα, το «Καμπ Νόου», έπειτα από επιθυμία των δύο νεαρών μελών της οικογένειας, που φέρεται ότι λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Μπάλα, ζωή και κότα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα