Μια ανάσα από τα 3 εκατ. ευρώ η συνεισφορά της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» στα παιδιατρικά νοσοκομεία

Με κάθε download της δωρεάν εφαρμογής το ποσό μεγαλώνειΗ «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» παίζει μέχρι την τελευταία στιγμή για να προσφέρει στα παιδιά. Μία ημέρα πριν από τον Μαραθώνιο, η προσπάθεια από όλους κορυφώνεται ώστε το ποσό που θα επενδύσει εφέτος ο ΟΠΑΠ στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού» να αυξηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το ευχάριστο περιβάλλον νοσηλείας παίζει σημαντικό ρόλο στην καλύτερη ψυχολογία των παιδιών και την ταχύτερη ανάρρωσή τους και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι γιατροί και νοσηλευτές των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Φορώντας καπέλα χειρουργείου με το λογότυπο της «Ομάδας Προσφοράς», μας καλούν όλους να κατεβάσουμε την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» για να συγκεντρώσουμε πόντους, που θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε νέα έργα ανακαίνισης.

Με τρία απλά βήματα μπορούμε όλοι να συμβάλουμε δωρεάν στην ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας:

• Κατεβάζουμε τη δωρεάν εφαρμογή

• Παίζουμε στις δοκιμασίες

• Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Όλοι στην ομάδα που παίζει για τα παιδιά

Την ίδια ώρα, υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ καλούν μέσω social media τους followers τους να μπουν και εκείνοι στην «Ομάδα Προσφοράς» και να παίξουν για καλό σκοπό.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκαναν στα social media:

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα