«Παρακαλάνε να βρέξει για να σταματήσουν οι ροές»

«Η κυβέρνηση δεν έχει ούτε σχέδιο ούτε πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού και το μόνο που κάνει είναι να προσεύχεται για να βρέχει ώστε να…… περιοριστούν οι μεταναστευτικές ροές» κατήγγειλε, σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος (φωτό). Χαρακτήρισε το ζήτημα μια «τεράστια μπίζνα» και επανέλαβε το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «δημοκρατίας», ότι «το 50% των χρημάτων που δίνονται στους λαθρομετανάστες προέρχονται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό». Αυτό που πρέπει να γίνει, όπως είπε, είναι «να κλείσουν οι δουλεμπορικές ΜΚΟ. Το έλεγα μήνες, αλλά με έλεγαν ακραίο και περίεργο. Τώρα δικαιώνομαι» σημείωσε και αποκάλυψε ότι ο διευθυντής μιας ΜΚΟ παίρνει 8.000 ευρώ τον μήνα και ο υποδιευθυντής 7.000 ευρώ.

Ο κ. Βελόπουλος εξέφρασε τη δυσφορία του επειδή «έχουμε κάνει τους λιμενικούς μας “υπηρέτριες” των λαθροεισβολέων», ενώ κατήγγειλε και τον ΟΗΕ ότι δίνει κάρτες βίζας για να παίρνουν οι μετανάστες 550 ευρώ τον μήνα, μόνο όμως εάν μένουν στην Ελλάδα. Επίσης, εξέφρασε τις ενστάσεις του για τη δράση της Διεθνούς Αμνηστίας. «Το κράτος μου κινδυνεύει, οι Ελληνες κινδυνεύουν. Ποια Διεθνής Αμνηστία;

Έχει κάνει κάτι τόσα χρόνια για τους αγνοουμένους στην Κύπρο;» διερωτήθηκε. Σχολιάζοντας το θέμα του μπάρμπεκιου έξω από δομή φιλοξενίας, ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι με γραφικότητες δεν γίνεται εξωτερική πολιτική, αλλά κανείς δεν μπορεί να τους το απαγορεύσει και μάλιστα να γίνει και ποινικό αδίκημα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα