Ενέδρα θανάτου κατά του πρώην ποδοσφαιριστή Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Άγνωστος τον πυροβόλησε έξω από το σπίτι του, ενώ έβαλε φωτιά στο I.X. διαφυγήςΕνέδρα θανάτου έστησε χθες το βράδυ άγνωστος δράστης στον παλιό άσο του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα. 

Η σφαίρα από θαύμα δεν βρήκε τον στόχο της και έτσι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής γλίτωσε από τον εκτελεστή του, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οποίου η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς σημειώθηκε γύρω στις 9.15 το βράδυ της Τρίτης έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα. Ο 47χρονος είχε μπει με το αυτοκίνητό του στο υπόγειο γκαράζ για να παρκάρει και, μόλις βγήκε από το όχημα, ένας άνδρας, που φορούσε καπέλο τζόκεϊ, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart και τράπηκε σε φυγή. Από καθαρή τύχη η σφαίρα δεν βρήκε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές.

Η Αστυνομία άρχισε να χτενίζει την περιοχή και λίγη ώρα μετά βρήκε το Smart καμένο κοντά στην περιοχή όπου βρίσκεται το Γκολφ της Γλυφάδας. Μέχρι αργά χθες το βράδυ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν τόσο στο σπίτι του ποδοσφαιριστή όσο και στο σημείο όπου βρέθηκε καμένο το Ι.Χ., σε μια προσπάθεια να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία.

Προς το παρόν, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει ανασύρει από τα συρτάρια και παλαιότερες υποθέσεις, προκειμένου να εντοπίσει κάποια σύνδεση. Μία από αυτές, στην οποία το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είχε απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν η κόρη του είχε συλληφθεί στη Γλυφάδα για κατοχή ναρκωτικών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα