Άγρια δολοφονία δύο ατόμων σε ταβέρνα της Βάρης γεμάτη οικογένειες

Εν ψυχρώ δολοφονία σε μία από τις πλέον πολυσύχναστες ταβέρνες, τη Βοσκοπούλα…… επί της λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου και μάλιστα σε ώρα αιχμής, σημειώθηκε χθες, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο αλλοδαποί και να τραυματιστεί ελαφρά μία γυναίκα.

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό, που έχει σοκάρει την κατά τα άλλα φιλήσυχη περιοχή, ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, άνδρες του οποίου εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Τα θύματα, ένας υπήκοος Σλοβενίας και ένας υπήκοος Μαυροβουνίου, γευμάτιζαν με τις οικογένειές τους στον δεύτερο όροφο της ταβέρνας, όταν ξαφνικά εισέβαλαν στο εσωτερικό της τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και άρχισαν να πυροβολούν με μένος στο κεφάλι τούς δύο άνδρες.

Το άγριο φονικό έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών των θυμάτων, αλλά και σε δεκάδες θαμώνες, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή έτρωγαν και άρχισαν να ουρλιάζουν και να προσπαθούν να καλυφθούν κάτω από τα τραπέζια.

Σκηνές τρόμου

Αμέσως μετά τα πυρά, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο Σλοβένος κατέληξε στην καρέκλα, μπροστά στα έντρομα μάτια της οικογένειάς του και των υπόλοιπων θαμώνων. Το δεύτερο θύμα έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Από τις σφαίρες των θρασύτατων κακοποιών τραυματίστηκε ελαφρά και μια γυναίκα που βρισκόταν στην ίδια παρέα, ενώ ένα από τα ανήλικα παιδιά των θυμάτων υπέστη βαρύτατο ψυχολογικό σοκ.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ενόπλων, ωστόσο οι δράστες διαφεύγουν τη σύλληψη. Κλιμάκια της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβαν να εξιχνιάσουν αυτή την πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά υπόθεση, ενός μακελειού σε ταβέρνα, γεμάτη από κόσμο, οικογένειες που έτρωγαν ανύποπτες με τα παιδιά τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα