Οι Λατίνες που έβαλαν φωτιά στο Super Bowl!

Όταν η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα εμφανίζονται μαζί, όχι μόνο παίρνει φωτιά η σκηνή, αλλά και οι θεατές…… ξεχνούν πως βρίσκονται στο ημίχρονο του Super Bowl, του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος για τις ΗΠΑ. Οι δυο τους έδωσαν το σόου της ζωής τους στο Hard Rock Stadium του Miami Gardens στη Φλόριντα και για 14 λεπτά κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοινό, αλλά και όλον τον πλανήτη, που τις παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα.

Οι πιο διάσημες Λατίνες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας φορούσαν όσο λιγότερα μπορούσαν, προκαλώντας τον θαυμασμό των ανδρών και τη… ζήλια των γυναικών. Πρώτη εμφανίστηκε η Σακίρα με ένα αποκαλυπτικό κόκκινο σύνολο και το γνωστό oriental στιλ της, και στη συνέχεια στο πλευρό της βρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η 50χρονη πλέον JLO έκανε μέχρι και… pole dancing, ενώ τραγουδώντας μαζί με την κόρη της ξεδίπλωσε τη σημαία του Πουέρτο Ρίκο.

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν είπαν πως το σόου τους στο Super Bowl ήθελαν να αποτελέσει έμπνευση για όλες τις νεαρές Λατίνες ανά τον κόσμο, προκειμένου να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με θάρρος.

Επίσης εντυπωσιακό είναι ότι οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Forbes», δεν έλαβαν ούτε μισό δολάριο για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, αφού με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισαν παγκόσμια τηλεοπτική προβολή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα