Αλίμονο στους ηττημένους!

Διεθνές Δίκαιο δεν υπάρχει. Ο μόνος νόμος που υφίσταται στη ζούγκλα της πολιτικής είναι εκείνος του ισχυροτέρου. Η μοναδική αρετή στη διεθνή διπλωματία είναι η τέχνη της εξαπάτησης. Ο δολιότερος και ισχυρότερος αμείβεται, ενώ ο ανίσχυρος τιμωρείται για την ανημπόρια του και δαχτυλοδείχνεται από τους διεθνείς παράγοντες ως «φαύλος» και «επιθετικός».

Η Τουρκία εισέβαλε στη Συρία. Το κράτος αυτό, που προσπαθεί να συνέλθει από τον εμφύλιο πόλεμο που υποδαύλισαν οι μεγάλες δυνάμεις, επιχειρεί να αμυνθεί και απέναντι στη χώρα που έχει καταλάβει κομμάτι της Κύπρου, αλλά και να απομακρύνει τα διάφορα… αρπακτικά, τα οποία θέλουν να το τεμαχίσουν και να καταλάβουν εδάφη και πλουτοπαραγωγικές πηγές.

Οι Τούρκοι εισβολείς έχουν απώλειες στην Ιντλίμπ της Συρίας και εκείνες οι δυνάμεις που διαρκώς ηθικολογούν και μιλούν για ελευθερία, δημοκρατία και δικαιώματα συλλυπούνται τον εισβολέα και καταδικάζουν τον αμυνόμενο! Θα μπορούσε να είναι παράλογο, αλλά είναι μόνο εγκληματικό. Χαρακτηριστικές για την κυνικότητά τους είναι και οι δηλώσεις του αναπληρωτή εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών αλλά και του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών για το ίδιο θέμα. Καταδικάζουν τη Συρία, η οποία προσπαθεί να διαφυλάξει την εδαφική της ακεραιότητα, συγχαίρουν την Τουρκία για την αδηφαγία και τη βαρβαρότητά της, τάσσονται ανεπιφύλακτα στο πλευρό της, τη συλλυπούνται επειδή μετράει νεκρούς στρατιώτες και μέμφονται τη Συρία που τολμά και αμύνεται!

Όσα εξωφρενικά συμβαίνουν στην πολύπαθη Συρία είναι αποκαλυπτικά για το πώς πρόκειται να χειριστούν τις ελληνοτουρκικές διαφορές τα διάφορα διεθνή δικαστήρια, τα οποία διαφημίζονται από την ελληνόφωνη συμμαχία των προθύμων ως τα καταλληλότερα για την επίλυση των μεταξύ μας διαφορών (όπου ως «διαφορές» εννοούνται οι τουρκικές αξιώσεις και οι διεκδικήσεις).

Η Ελλάδα όχι μόνο δεν πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στον διεθνή παράγοντα, αλλά οφείλει να είναι βέβαιη ότι τυχόν προσφυγή σε διεθνείς «διαιτησίες» και δικαστήρια θα οδηγήσει σε απώλεια εθνικών εδαφών και δικαιωμάτων.
Μόνο τα όπλα μας μπορούν να εγγυηθούν την ελευθερία μας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα