Άδωνις Γεωργιάδης: «Εγώ σε εξέλεξα! Κοίτα τώρα τι θα κάνεις»

Απειλητική αναφορά του Άδωνη στον δήμαρχο Αμυνταίου, με φόντο την επιχείρηση «Ξινό Νερό»!Επεισοδιακή εξέλιξη είχε η κοπή της πίτας της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. στο Αμύνταιο Φλώρινας το περασμένο Σάββατο. Ο επίσημος καλεσμένος Αδωνις Γεωργιάδης φρόντισε, μαζί με την πίτα, να «κόψει με το μαχαίρι» και τον σημερινό δήμαρχο της πόλης Ανθιμο Ταμπάκη, όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, του θύμισε άκομψα ότι εκλέχθηκε κατόπιν ενεργειών του και του ζήτησε με τρόπο που ακούστηκε απειλητικός να συμπαρασταθεί επιχειρηματικά σε προσωπικό φίλο του, ο οποίος φέρεται ότι σχετίζεται με τη Δημοτική Επιχείρηση Εμφιάλωσης «Ξινό Νερό». 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Ηχώ της Φλώρινας», αλλά και καταγγελία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Πέτης Πέρκα, ο Γεωργιάδης είπε επί λέξει: «Εγώ, κατά την προτροπή του φίλου μου Μάκη Ιωσηφίδη, έκανα και αγώνα από την Αθήνα για να βγεις δήμαρχος. Να τα θυμόμαστε αυτά. Εκανα τηλεφωνήματα σε όσους ήξερα από το Αμύνταιο για να βγεις δήμαρχος. Λοιπόν, να είναι καλά εκεί ο Μάκης που δεν με άφηνε ούτε να κοιμηθώ το βράδυ άμα μου ξέφευγε καμία ψήφος. Και μην αποθαρρύνεστε επειδή υπάρχουν και μερικοί αξιωματούχοι που έχουν παραμείνει από την παλαιά κατάσταση. Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε.

Και νομίζουν ότι είναι και υπεράνω κυβερνήσεων και μας γράφουνε εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Θα καταλάβουν σε λίγο τι πρόκειται να γίνει! Και ο νοών νοείτω. Ξέρετε, εγώ είμαι καλός καλός, μέχρι να με πειράξεις. Γιατί μερικοί νομίζουν, πήρα λέει τη θέση, δεν με κουνάει κανείς μέχρι το ’22. Για να δούμε. Αμα αρχίζει ο καθένας μας να κάνει το μακρύ του και το κοντό του, εκεί χαλάμε τις καρδιές μας και γίνονται δύσκολα τα πράγματα…»

Κλείνοντας την ομιλία του, τόνισε: «Τώρα δεν υπάρχει λόγος να το κρύψω, με τον Μάκη τον Ιωσηφίδη με συνδέουν και δεσμοί φιλίας πολλών ετών, πριν ανέβει στο Αμύνταιο, την εποχή που ήταν κάτω στο Μαρούσι. Υπάρχουν κάποιοι εκεί πέρα που θέλουν να μας τα χαλάσουν, Μάκη μου, αλλά δεν σηκώνω και πολλά εγώ σε αυτά τα θέματα. Το λέω για να είμαστε όλοι καθαροί μεταξύ μας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα