Απαράδεκτη στάση από Τζανακόπουλο

Δήλωσε περήφανος (!) για ανθελληνική εκδήλωση στο Λονδίνο με αίτημα το άνοιγμα των ελληνικών συνόρων και ύβρεις για τη χώραΣε δεινή θέση φέρνουν τον Αλέξη Τσίπρα οι απαράδεκτες και επικίνδυνες δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου περί ανοιχτών συνόρων, που ρίχνουν νερό στον μύλο των επεκτατικών ορέξεων του Ερντογάν, αλλά και αποδεικνύουν τη διγλωσσία και τις παλινωδίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταναστευτικό. 

Αδιαφορώντας για τις πολεμικές κινήσεις εκ μέρους της Αγκυρας, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε ότι προσυπογράφει διαδήλωση υπέρ του ανοίγματος των ελληνικών συνόρων, δείχνοντας ότι αδυνατεί να συνταχθεί με την εθνική προσπάθεια, επιμένοντας να κινείται εκτός πραγματικότητας.

Αλαλούμ

Την ίδια ώρα, η δήλωσή του φέρνει στο φως το μοναδικό στα χρονικά αλαλούμ στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε προ ημερών ότι τάσσεται υπέρ του κλεισίματος των συνόρων!

Οι απίστευτες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλαβαν χώρα στη Βουλή εξ αφορμής επίθεσης του Αδωνη Γεωργιάδη στον αδελφό του Αντώνη Τζανακόπουλο, με τον υπουργό Ανάπτυξης να καταγγέλλει ότι σε διαδήλωση στο Λονδίνο υπέρ του ανοίγματος των συνόρων φώναζε «οι Ελληνες είναι φονιάδες των λαών».

Απαντώντας, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατηγόρησε τον Αδωνι Γεωργιάδη για απόπειρα αμαύρωσης της υπόληψης της οικογένειάς του, λέγοντας με προκλητική θρασύτητα και ανερυθρίαστα πως «δηλώνω απολύτως υπερήφανος και προσυπογράφω την πορεία στο σύνολό της, επειδή έλεγε ότι απέναντι στον Ερντογάν δεν μπορεί να υψωθεί Ευρώπη-φρούριο».

Απαντώντας, ο Αδωνις Γεωργιάδης σχολίασε πως, «αν το έκανε ο αδερφός μου, εγώ θα ντρεπόμουν», διερωτόμενος αν τα επίμαχα συνθήματα προσυπογράφει μόνο ο κ. Τζανακόπουλος ή συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Στην κόντρα των δύο ανδρών παρενέβη και ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατηγορώντας την Κουμουνδούρου για ζιγκ-ζαγκ από την εθνική γραμμή.

«Άλλα λέτε τη μία, άλλα την άλλη. Ο Τσίπρας μίλησε για ανάγκη προστασίας συνόρων. Αν είναι αυτή η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν συμφωνούμε, σπάει η συναίνεση» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να αντιτείνει πως δεν αναστέλλεται η κριτική όταν η κυβέρνηση παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο ή παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα