ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ

Οι μέθυσοι, οι χασικλήδες και οι θέσεις εξουσίαςΑπό τον
δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Οι ευρωφιλελέδες, που θεωρούν «πραγματική πατρίδα» τους την Ευρώπη, χτύπησαν υπερωρίες το Σαββατοκύριακο. Δεκάδες άρθρα σε «φιλελεύθερους» ειδησεογραφικούς τόπους, εκατοντάδες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα γράφτηκαν προς υπεράσπιση (ποιου άλλου;) του Γιούνκερ. Βλέπετε, ότι πήγε τρεκλίζοντας και εντελώς χαμένος στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες δεν πέρασε απαρατήρητο, αφού έκανε το νούμερο του Ευρωπαίου Ορέστη Μακρή-μεθύστακα μπροστά σε εκατοντάδες κάμερες. Πολλοί ευρωλάτρες έσπευσαν να πουν ότι είχε πρόβλημα στη μέση. Μάλιστα, και ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. κ. Καμμένος τουίταρε ανακοίνωση που δήλωνε ότι ο Γιούνκερ ήταν νηφάλιος.

Να θυμίσω, όμως, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λουξεμβουργιανός πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπης δίνει παράσταση ως μέθυσος μπροστά σε έκπληκτα μάτια δημοσιογράφων. Τα νούμερά του από το παρελθόν περιλαμβάνουν κωμικά τρεκλίσματα, ακατάληπτα και συνεχόμενα χάχανα χωρίς λόγο, ανάρμοστες σφαλιαρίτσες σε ηγέτες χωρών (Ορμπαν), παιχνιδίσματα με γραβάτες και αξεσουάρ (Τσίπρας) και φυσικά ο στρατιωτικός χαιρετισμός που έκανε ως «χαβαλέ» στη Ρώμη, στις 25 Μαρτίου 2017, μπροστά σε επισήμους, ενώ προηγουμένως τους κορόιδευε όλους παραπατώντας από την υπερβολική πόση αλκοόλ. Το τελευταίο νούμερο τσίρκου το έκανε στην επέτειο για τα 60 χρόνια υπογραφής της Συνθήκης της Ρώμης.

Στην εγχώρια σκηνή, έχουμε τον γνωστό σε όλους «σύμβουλο Τσίπρα στο Μαξίμου», που, εκτός από τις καθημερινές εξόδους του σε μπαράκια με τραβεστί και φωτογραφίες με όλα τα 63 «κοινωνικά» φύλα που προπαγανδίζουν οι γκέι ακτιβιστές, είναι από τα πιο ενεργά μέλη της ελληνικής σκηνής, η οποία προωθεί με άκρατο ελευθεριακό τρόπο τη νόμιμη από όλους χρήση χασισιού (και ό,τι άλλο προκύψει…).

Ο αριστερός φυγόστρατος του Μαξίμου, που επωφελείται και από υπέρμετρα καλοπληρωμένες υπερωρίες κάθε μήνα από το Ελληνικό Δημόσιο, έχει βάλει σκοπό να ευαγγελίσει τα «πλεονεκτήματα της μαστούρας» στη νεολαία μας. Παίρνει μέρος σε διάφορα είδη συνεδρίων προώθησης ναρκωτικών και, φυσικά, ήταν πίσω από το νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση της «ιατρικής» κάνναβης.

Τα παλαιότερα χρόνια, που η ηγεσία στις κοινωνίες οδηγούνταν από τη βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, δύσκολα ανελίσσονταν άτομα με τόσο βαριά πάθη. Το καταστροφικό πάθος είναι μοχλός για εκβιασμό και χειραγώγηση από εχθρούς – τα ιστορικά παραδείγματα είναι αναρίθμητα. Ο μοναδικός τρόπος για να προχωρήσουμε μπροστά ως έθνος είναι να επιλέγουμε ηγετικές ομάδες που δεν φέρονται και άγονται (σε τόσο ακραίο βαθμό!) από ανθρώπινα πάθη.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα