Συγκλόνισαν τα αδέλφια του Σωκράτη Κόκκαλη jr

Πλήθος κόσμου (και πολιτικών) στην κηδεία του αδικοχαμένου γιου της οικογένειας. Ο βουβός πόνος των γονιών του

Το ύστατο «χαίρε» είπαν χθες συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και απλός κόσμος στον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας που τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών.

Τραγικές φιγούρες ήταν ο πατέρας του θανόντος Σωκράτης Κόκκαλης και η μητέρα του Ελένη, που την περασμένη Κυριακή κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής τους, όταν ενημερώθηκαν για τον αιφνίδιο θάνατο του γιου τους στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, όπου βρισκόταν σε επιχειρηματικό ταξίδι.
Τα αδέλφια του εκλιπόντος, Πέτρος, Κωνσταντίνος Κόκκαλης και Δημήτρης Θεοδωρίδης, σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν τον Σωκράτη τζούνιορ με έναν επικήδειο στον οποίο περιέγραψαν την προσωπικότητά του από τη στιγμή που γεννήθηκε ως τον πρόωρο χαμό του.

«Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα. Το απίθανο φως που γέμιζε το χαμόγελό σου. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς. Ο κατάξανθος μπέμπης εξελίχθηκε σε έναν άνδρα που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδελφός, τώρα έγινες ο καλύτερος οδηγός για να μάθουμε τι είναι ανιδιοτελής αγάπη. Θα είσαι για πάντα μέσα μας, θα είσαι πάντα εκεί. Ενας αφόρητος πόνος μάς πνιγεί. Ξέρουμε τι θες από μας: Να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά. Με αγάπη. Τα αδέλφια σου» ανέφεραν μεταξύ άλλων, προκαλώντας συγκίνηση στους παρευρισκομένους.

Κατά την έξοδο της σορού από την εκκλησία τα μάτια όλων στράφηκαν στην Ελένη Κόκκαλη, η οποία βίωνε τον χειρότερο εφιάλτη κάθε μητέρας, υποβασταζόμενη από τον γιο της Κωνσταντίνο. Την εξόδιο ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ναό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ενώ στο πλευρό της ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας βρέθηκαν άνθρωποι από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό, τον δημοσιογραφικό και τον αθλητικό κόσμο.

Ποιοι παραβρέθηκαν

Μεταξύ αυτών, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο πρώην υπουργός Κώστας Λαλιώτης, η δημοσιογράφος Ελλη Στάη, ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Μαριάννα Λάτση, συνοδευόμενη από τον γιο της Πάρη Κασιδόκωστα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Δημήτρης Κοπελούζος, o Eυάγγελος Μυτιληναίος, σύσσωμη η διοίκηση του ΟΠΑΠ με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ. Ντάμιεν Κόουπ και τον διευθυντή Επικοινωνίας Οδυσσέα Χριστοφόρου, εκπρόσωποι της Turkcell, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και πολλά μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Μετά το τέλος της σεμνής τελετής, όλοι αποσύρθηκαν αθόρυβα, σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας, που ήθελε η ταφή του 34χρονου παιδιού της να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο Α΄ Νεκροταφείο της Αθήνας. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια απηύθυνε έκκληση σε όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να καταθέσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς στις οργανώσεις «Μαζί για το Παιδί» και «ΕΛΙΖΑ».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα